MUUMI-JÄÄLUOLA AVAUTUI YLEISÖLLE LEPPÄVIRRAN VESILEPPIKSEN KALLIOLUOLASSA 26.12.2019

Muumijääluolan toinen kausi avasi ovensa 26.12.2019. Tämänkin kauden suosio on osoittautunut valtaisaksi, mistä kiitos entistä komeampien veistosten ja runsaampien aktiviteettien.

Tämän kauden teemana on uuden Muumilaakso-sarjan Taikatalvi-jakso. Upeat jääveistokset kuvaavat Taikatalven kohtauksia, joita elävöittävät tunnelmallinen valaisu, äänimaisemat, audiokerronta ja kyltit, jotka ohjaavat syvemmälle tapahtumien tiimellykseen.

Muumijääluolasta löytyy paljon tekemistä lapsille ja lapsenmielisille. Voit esimerkiksi laskea mäkeä liukumäkiluolan erikokoisista liukumäistä, pyörähdellä napakelkassa tai hypätä renkaaseen ottaa huimat vauhdit snowtube-mäessä!

Väkeä on laskeutunut hissillä luolastoon ensimmäisinä päivinä noin 1000 henkeä/vrk. Näyttely on avoinna kesään 2020 saakka.
Kiitos taitavat veistäjät!

(Kuvat Markus Laakso ja Tuomo Jantunen)