Jäänveiston 28. SM-kilpailut pidetään Enonkoskella 25.2.-27.2.22

Jäänveiston SM-kilpailu on valtakunnallinen, ilmainen koko perheen tapahtuma. Kisoja ovat järjestämässä Jäälinna ry sekä Enonkosken kunta ja tukemassa ovat Korpi Bistro/Guesthouse, Maitolaituri Kahvila & Puoti, K&K Mustoset Ay, Karvilan Panimo, Kukka- ja Sekatavarapuoti Kodinhelmi sekä Oma Säästöpankki.

Jo 28. kertaa järjestettävät Jäänveiston SM-kilpailut ovat tänä vuonna Enonkoskella. Aikaisempina vuosina olemme saaneet Enonkoskella nauttia jäätaiteesta, mutta ensimmäistä kertaa meillä mitellään nyt Suomen mestaruudesta! Kisailijoita odotetaan paikalle noin kymmenen kilpailijan verran, joten jännä kilpailu on tulossa.

Jäänveiston SM-kilpailu on valtakunnallinen, ilmainen koko perheen tapahtuma. Kisoja ovat järjestämässä Jäälinna ry sekä Enonkosken kunta ja tukemassa ovat Korpi Bistro/Guesthouse, Maitolaituri Kahvila & Puoti, K&K Mustoset Ay, Karvilan Panimo, Kukka- ja Sekatavarapuoti Kodinhelmi sekä Oma Säästöpankki.

Jo 28. kertaa järjestettävät Jäänveiston SM-kilpailut ovat tänä vuonna Enonkoskella. Aikaisempina vuosina olemme saaneet Enonkoskella nauttia jäätaiteesta, mutta ensimmäistä kertaa meillä mitellään nyt Suomen mestaruudesta! Kisailijoita odotetaan paikalle noin kymmenen kilpailijan verran, joten jännä kilpailu on tulossa.

Tapahtumapaikkana on koskenvarsi ja tori-alue, Hyypiänniementie 1, 58175 Enonkoski

Ohjelma:
pe 25.2.22 
Klo 13 kilpailijat saapuvat Enonkoskelle, jolloin veistäjien ilmoittautuminen, veistopaikkojen arvonta, jääpalojen paikoilleen asettelu, yleinen info.
la 26.2.22 
Klo 9-18 Kilpailijat veistävät.
Klo 10-14 Torilla jääliukumäki lasten käyttöön, Maitolaiturin soppatykki, torimyyjiä
Klo 10-12 Kirsin tallin poniratsastusta
Klo 12-14 Aluevaalien äänestysaktiivisuusvoittokahvit 600 ensimmäiselle
su 27.2.22 
Klo 8-12 Kilpailijat veistävät
Soppatykki torilla
Klo 14 Palkintojen jako
Olette lämpimästi tervetulleita!

Tapahtumakuva on otettu Jäänveistotapahtumasta Enonkosken Koskipuistossa 19.2.2019. Jäänveistäjänä oli Lkhagvadorj Dorjsuren, Mongolia.