Muutoksia Jäälinna ry:n hallituksessa

Jäälinna ry:n vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus. Hallituksessa on nyt kokemusta yhditystoiminnasta, heikan- ja jäänveiston osalta sekä nuorempaa näkemystä. Puheenjohtajaksi valittiin Keijo Kemppinen Enonkoskelta kuten myös Pirjo Hirvonen (varapj) ja Sofia Sopanen. Hallituksessa jatkaa Anssi Kuosa Helsingistä ja uutena jäsenenä Timo Koivisto Porvoosta. Anssi ja Timo ovat pitkän linjan veistäjiä joilla kokemusta sekä jäästä että hiekasta. Sofia on osallistunut hiekanveistoon ensi kertaa vuonna 2015. Pirjo on toiminut tuomarina kahdessa kisassa.
Hallituksen jättää pitkäaikaisin puheenjohtaja Tuomo Jantunen sekä varapj:na toiminut Kaj-Erik Fohlin

Tässä yhteystiedot
Puheenjohtaja Keijo Kemppinen
puhelin 044 3453024
email: keijo.kemppinen (at) saunalahti.fi

Varapuheejohtaja Pirjo Hirvonen
puhelin 040 506 3412‬
email: pirjo.hirvonen(at)priinia.fi

Anssi Kuosa
puhelin 050 602 67‬
email: anssi(at) icemagic.fi

Timo Koivisto
puhelin 040 568 6668
email: timo.koivisto@ppb.inet.fi

Sofia Sopanen
puhelin 045 800 9584
email: sofia.sopanen@gmail.com